'Brussel Helpt' zamelt geld in voor Doucheflux

De Warmste Week

In het kader van 'Brussel Helpt' organiseert Brusselse omroep Bruzz opnieuw een actie voor De Warmste Week, en dat doet ze op een heel smakelijke manier. Op zaterdag 30 november organiseert ze de Grootste Spaghettislag ter Wereld: op verschillende locaties in Brussel kan je een potje koken of een kommetje eten om daklozenorganisatie Doucheflux te steunen.

Wat is Doucheflux?

Een warme douche lijkt vaak vanzelfsprekend, maar is het niet voor iedereen. Doucheflux is een organisatie die sinds 2017 sanitaire dienstverlening biedt aan de meest hulpbehoevenden van Brussel. Daarbovenop bieden zij nog een hele waaier aan steun. Hun doel: de mensen waardigheid, energie en zelfvertrouwen geven. 


Ik wil ook iets koken!

Wil je zelf chef zijn tijdens de Grootste Spaghettislag ter Wereld? Makkelijk! Inschrijven doe je via brusselhelpt.be. Je kiest zelf hoeveel porties je aanbiedt. Op zaterdag 30 november worden de spaghetti’s verkocht tussen 12u-14u en 18u-21u. Belangrijk: als je kookt, neem je de onkosten zelf op jou. Zo gaat de hele opbrengst integraal naar Doucheflux. 


Ik ben meer van het etende type

Geen goeie kok, wel een goeie eter? Ideaal, die spaghetti eet zichzelf niet op natuurlijk! Halal en veggie opties zijn ook beschikbaar. Een portie kost 10 euro. Wil je graag genieten van een heerlijke maaltijd, schrijf je dan zeker in via brusselhelpt.be. Het is belangrijk op voorhand in te schrijven, want de dag zelf aan tafel aanschuiven kan niet. Haast je dus snel naar de site, want er zijn ook enkele speciale aanbiedingen. In restaurant ‘Les Filles’ bijvoorbeeld kan je je buikje rond eten, om daarna te genieten van een speciale nocturne in het Belvue-museum. Gerelateerde artikels