13 acties die je vanuit je luie zetel kan steunen

De Warmste Week

Heb je in deze koude tijden geen zin om naar buiten te komen, maar wil je toch De Warmste Week steunen? Wij zochten voor jou 13 acties die je vanuit je zetel kan steunen.

1 DWW21 rocks


Dat De Warmste Week rockt, dat hoef ik je niet te vertellen. Maar wist je al dat je ook rocks of steentjes in het thema van De Warmste Week kan kopen? DWW21rocks verkoopt via Instagram leuke steentjes beschilderd met een warme boodschap. Naast boodschappen als ‘je bent een kei’, ‘you rock’ of ‘hakuna matata’ kun je ook keitjes laten personaliseren. Check DWW21rocks voor meer info of vraag je steentje aan via DM. 

2 Zingen tijdens een online meeting? 


Heb je  wekelijks heel wat online meetings staan? Jo komt graag tijdens één van die meetings een liedje zingen én dat met de nodige dosis humor. Het lied kan je alvast hier beluisteren: 

Wil je de werkmeetings een pak interessanter maken? Bel Jo in tijdens jouw meeting en schenk een vrije bijdrage aan De Warmste Week. Succes gegarandeerd! 


Interesse? Stuur Jo een mailtje op info@joverhenne.be voor de beste online meeting van de week! 

3 Online Fitnessles


Samen fit voor De Warmste Week! Zet de zetels in de woonkamer aan de kant en vervang je tapijt door een sportmatje. Op 18 december geeft Julie online fitnessles. Van je training rechtstreeks naar de sofa, als dat geen perfecte combo is! 


Je kan je sportsessie boeken via de website. De prijs die je voor je sessie betaalt, gaat integraal naar De Warmste Week. 

4 De Warremste Pop-up


Niets beters in de deze koude tijden dan een warme, wollige wintertrui. Warrem organiseert De Warremste Pop-up in Leuven op 15, 16, 18 en 19 december. Ze verkopen zowel handgemaakte truien, sjaals, sokken als wenskaarten. Ook kan je breiboxen kopen, zodat je zelf je eigen trui kan breien. Een perfecte activiteit voor in de kerstvakantie! Naast hun shop in Leuven, is ook alles online te koop via www.warrem.be.

5 Lichtjes Breekbaar


Lichtjes Breekbaar is een collectie volledig gemaakt uit glas in lood. Bij Glaze Glasatelier maken ze kleurrijke theelichthouders en kerstboomversiering. Als dat niet de Warmste Ambacht is? 


Elk stuk is uniek, handgemaakt én heeft de naam van een van onze 21 jongerenambassadeurs. Wil je theelichthouder Gloria? Of liever kerstboomhanger Hariette? Bieden kan via glazeglasaterlier of 2e hands.be.

6 De Warmste Week SMS-actie


Je hebt mogelijks al de Mona Lisa van Wouter Beke zien passeren, zijn nu al iconische portret van Angela Merkel. Dit schilderij wordt via De Warmste Week SMS-actie geveild. Naast het kunstwerk van Wouter Beke, veilt ook Remco Evenepoel zijn wielerschoenen voor De Warmste Week. Elke SMS kost €1 die integraal naar de 200 projecten van De Warmste Week gaat. Wie weet ben jij de trotse eigenaar van een échte Beke of de welriekende wielerschoenen van Remco.


Interesse? SMS BEKE naar 4342 of SMS REMCO naar 4342. Meer info vind je op dewarmsteweek.be

7 Een online lachsessie


Merk je dat je mondhoeken na al die overlegcomités wel eens naar beneden durven hangen? Geen zorgen! Met de online lachsessie van Geert Van De Vijver samen met Joke Emmers gaan die lachspieren zo weer werken. Ludieke lachoefeningen en verbinding met elkaar staan centraal. Je telefoon moet tijdens de sessie ook uit, dus je hebt er nog eens een smartphone detox bovenop. Geen enkele reden dus om je niet in te schrijven!  


De lachsessie gaat door op zondag 19 december om 17u. Een ticket kost 10 euro en kan je hier kopen.

8 Jingle Boobs


Al eens gedacht aan een paar borsten voor in je kerstboom? Hoe beter je kerstboom op te fleuren dan met een paar Jingle Boobs. Barteline & co verkopen borsten in verschillende huidskleuren om in je kerstboom te hangen. Elke boob kost slechts 3 euro! 

Zocht je nog die ene eyecatcher voor in de kerstboom? Of heb je nog een kerstcadeautje nodig? Of waarom niet heel je boom versieren met borsten? Bestellen kan via DM op Instagram.

9 Yoga op zondagochtend


Yoga, meditatie, ademhaling en relaxatie… een zondagochtend gevuld met zelfliefde! Saskia en Niels geven op zondag 19 december een ochtendsessie yoga. Met Be-Yourself Care-Sunday willen ze mensen met zichzelf en elkaar verbinden. Je zondag begon nog nooit zo warm en liefdevol! 


Vergeet zeker niet tot het einde van de sessie te blijven, want op het einde krijg je een linkje om een vrije gift te doen aan De Warmste Week. Ook hebben ze een leuke wall waar je liefdevolle boodschappen kan achterlaten. Interesse? Inschrijven doe je hier.

10 Mondmaskers van De Warmste Week


Heb je deze al gezien? 

De Warmste Week heeft naast de vlammetjes-pins, ook mondmaskers. Organiseer je een actie voor De Warmste Week? Doe het dan 100% coronaproof!  De mondmaskers zijn per set van vier verkrijgbaar: in het rood, roze, blauw en een witte vol leuke, verschillende soorten vlammetjes. Ben jij mee met dé trend van De Warmste Week? 


De mondmaskers zijn verkrijgbaar via de shop van De Warmste Week.

11 West-Vloamse en Nederlandstoalige liedjes


Met de mini-CD ‘zelfgemaakt’ brengen Yentl en haar vriend liefde in je huiskamer. Ze kropen uren in de studio om de juiste piano-, contrabas-, drum-, cello- of viooltunes te vinden. Ze brengen een mini-CD uit met 4 Nederlandstalige en West-Vlaamse liedjes. 


Ga naar yentlmusic.be en breng de muzikale sfeer in huis! 

12 De Warmste Streamers Slotshow


Ken jij Zic Zac Kitty of Jampersant al? Zij doen samen met 85 streamers verschillende streamevents op Twitch. Ze streamen over games, bakken koekjes of maken een schilderij. Je kan hen joinen door zelf een stream op te zetten of met hen te praten via de chat.


De warmste streamers hebben al heel wat centen in hun spaarpot. Doe jij ook een duit in het zakje? Bekijk hun volledig stream-kalender hier, volg hun slotshow op 18 december of koop merchandise via dewarmstestreamers.be.

13 Scan de Vlam


Is yoga of fitness nog steeds te actief voor jou? Of wil je gewoon De Warmste Week rechtstreeks steunen? Scan de Vlam!

Met deze QR-code kan je rechtstreeks doneren aan het DWW-Fonds. Scan de QR-code in en kies het bedrag dat je wil schenken. Je kan ook steeds op de klassieke manier storten op het rekeningnummer van het De Warmste Week. Alle info vind je hier.