WENS AMBULANCEZORG

Wij laten de wensen van palliatieve, minder mobiele patiënten in vervulling gaan. Een laatste keer naar zee, naar huis, richting de zoo,... Elke wens is bij ons bespreekbaar. Gezien wij met medisch opgeleide vrijwilligers werken kunnen we elke situatie correct en goed inschatten. Comfort, respect en empathie zijn bij ons de kernwoorden van onze mooie vereniging.

Waar gaat de opbrengst naartoe?

We kopen nieuwe apparatuur aan om met onze patiënt makkelijker op het strand te geraken ( in een rolstoel of een brancard is dit niet altijd evident). De ziekenwagen comfortabel en aangenaam inrichten voor de patiënt. Nieuw medische apparatuur aankopen welke belangrijk is voor onze patiënt ( comfort).

Wat betekent vrijwilligerswerk voor ons?

Onze vrijwiligers laten de de wensen van palliatieve patiënten in vervulling gaan met een ambulance. Gezien onze patiënten kwetsbare personen zijn zijn alle onze vrijwilligers medische geschoold ( ambulancier, verzorgende, zorgkundige of verpleegkundige) elke vrijwilliger doet dit kosteloos, zo kunnen we dit ook kosteloos doen voor onze patiënten. Al onze vrijwilligers hebben een groot hart, heel wat empathie, een luisterend oor maar kunnen ook de gezonheidstoestand van onze patiënt altijd correct inschatten.