Warriors vzw

Warriors Against Cancer vzw heeft als missie om mensen met kanker te helpen hun gehavende zelfbeeld te herstellen, zowel tijdens als na het genezingsproces. Met de nodige ondersteuning en erkenning moedigen we onze Warriors aan om hun innerlijke kracht en zelfvertrouwen opnieuw te ontdekken.

Dit doen we door inspirerende workshops, zinvolle activiteiten en Feel Good Days te organiseren. Daarnaast laten we tijdens professionele fotoshoots onze Warriors in al hun waardigheid schitteren en stralen voor het oog van de camera. Allen heel kwetsbaar, met of zonder haar of pruik, maar vooral zeer moedig en veerkrachtig.

Waar gaat de opbrengst naartoe?

Twee tot vier keer per jaar organiseren we een ontbijtsessie voor zowel onze huidige als nieuwe Warriors. Tijdens zo’n ontbijt kunnen ze kennis maken met andere lotgenoten en proeven van de inspirerende community. Aansluitend nemen onze Warriors deel aan een workshop die in lijn ligt met ons hoger doel: werken aan het zelfbeeld/zelfvertrouwen in een aangename setting en sfeer.

Doorheen het jaar organiseren we Feel Good Days: verwendagen vol ontspannende en betekenisvolle activiteiten; waaronder workshops healthy cooking, yoga, lachtherapie, sportieve work-outs, beautyworkshops, massages en leuke uitstapjes.

Tijdens de Spread Your Wings Fotoshoots worden onze Warriors voor de lens geplaatst. Tijdens deze fotoshoots kunnen ze even ontsnappen aan de harde realiteit of terugblikken op de zware periode die ze achter de rug hebben.