Vesta vzw

Vesta vzw biedt al meer dan 40 jaar gepersonaliseerde woon- en dagondersteuning aan, aan volwassen personen met een beperking. De vorm, grootte en soort van ondersteuning krijgt vorm door overleg met iedere cliënt en zijn netwerk. Samen wordt gezocht naar persoonlijk antwoord dat past bij de specifieke en individuele vraag.

Waar gaat de opbrengst naartoe?

Dit jaar zal de opbrengst gaan naar de inrichting van onze tuinen: banken, snoezelelementen, outdoor fitnesstoestellen, .... En dit zowel voor onze gebouwen in de Hadewychstraat als Patershoek.

Wat betekent vrijwilligerswerk voor ons?

Vrijwilligers zijn voor Vesta van onschatbare waarde. Zij leveren net dat tikkeltje meer! Individuele aandacht voor een cliënt, het paar duwende handen dat we nog net missen om iemand mee te kunnen nemen op uitstap, diegene die samen met ons in staat voor het onderhoud van onze tuin, ... Kortom, in Vesta betekent je vrijwilligerswerk echt héél veel! We ontvangen je met open armen en kijken samen met jou naar die job die jij graag zou doen in onze organisatie! We bieden alvast een vergoeding voor je woon- werkverkeer, maaltijd, ...