Stal Deyaert VZW

Wij zijn een kleine vzw die met ons project aaidieren mensen jong en oud willen laten genieten van het "geluk" om de liefde van een dier te voelen . Dat kan zowel in een rusthuis, daginstelling, zorgverblijf ,school als bij de mens thuis zijn .
Omdat wij vinden dat mensen met een zorgje meer al kosten genoeg hebben werken wij er steeds naar om dit gratis aan te bieden .
Onze vzw is enorm fier dat wij reeds drie jaar op rij de familiedag van Cliniclowns hebben mogen opvrolijken met een knuffelboerderij.
Met jullie hulp kunnen wij meer mensen een lach op het gezicht toveren .

Waar gaat de opbrengst naartoe?

Wij gebruiken de centjes om vooral onze activiteiten gratis aan te bieden . Dat is voor onze doelgroep van groot belang want er zijn totaal geen budgetten op overschot voor deze vorm van therapie , genieten en plezier .
Verder zijn er natuurlijk altijd de dagdagelijkse kosten om onze dieren gezond te houden en dat vinden we ook super belangrijk . Ons hoofddoel is de mensen te laten genieten MAAR onze dieren moeten zeker evenveel genieten en zich goed in hun vel voelen .
Wij hebben geen subsidies en werken echt als GOED DOEL volledig GRATIS dus we hebben acties echt nodig om te kunnen bestaan .