RONALD MCDONALD KINDERFONDS

Met uw hulp zal het eerste Belgische Ronald McDonald Huis op het terrein van het Universitair Ziekenhuis Brussel, campus Jette het licht zien OPENING ZOMER 2019 !)
Een Ronald McDonald Huis biedt een thuis aan ouders van gehospitaliseerde kinderen. Ouders,
broertjes en zusjes kunnen verblijven in het Ronald McDonald Huis dat op een boogscheut van het ziekenhuis ligt, zodat ze elke dag naar het zieke kind kunnen gaan om het gerust te stellen en te overladen met liefde in moeilijke tijden. Dat is enorm belangrijk om het genezingsproces goed te laten verlopen. Want een ziek kind kán niet zonder zijn ouders. En als je kind ziek is, wil je als ouder zo dicht mogelijk in de buurt zijn.
Meer weten? www.kinderfonds.be

Waar gaat de opbrengst naartoe?

Met het ingezamelde geld zullen wij voornamelijk het Huis verder aankleden, en ouders die financieel niet in de mogelijkheid zijn in het Huis te verblijven toch die plek aanbieden die zij zo nodig hebben. Want geen enkel kind mag zijn ouder missen ,en al heel zeker niet als het ziek is. Door familie omringd zijn is en blijft het beste medicijn ! Met het ingezamelde geld zullen wij nachtzoenen kunnen schenken, verhaaltjes laten lezen aan het einde van de dag en knuffels uitdelen.