PAWer vzw

vzw PAWer helpt honden in nood in Servië , de vzw steunt 2 privé asielen financieel (alsook met adopties) en vaak helpen we ook de straathonden die er erg aan toe zijn. De winter komt eraan en in Servië kan het tot -20graden worden 's nachts, dan hebben de honden ons het meest nodig!
We voorzien stro, betere voeding en warme maaltijden. Maar ook fysiek moeten ze in beweging blijven (werkers) en vooral de oude honden hebben het moeilijk dus moet er nood opvang betaald worden voor hen. Dit alles kost elk jaar zeer veel geld. Intussen proberen we ook zoveel mogelijk honden te herplaatsen in een warme thuis.
Dus alle hulp is meer dan welkom!

Waar gaat de opbrengst naartoe?

Met dit geld kunnen we de honden in ons asiel voorzien van beter voeding, in de winter kan het tot -20graden worden in Servië en door middel van betere voeding, beweging, stro,... zo kunnen de honden de harde winter overleven.
Dit kost telkens veel geld dus hopen we op jullie steun <3
Ook worden er vaak honden op straat gered in de kou anders zouden ze letterlijk dood vriezen, en dankzij jullie steun kunnen we ze in een warm betaalde opvang steken.