Pagadderke Kansen voor Kinderen

Vzw Pagadderke, Kansen voor Kinderen is een erkende, autonome vrijwilligersorganisatie die een plezierige en zorgeloze tijd wil bieden aan kinderen en jongeren met minder kansen.

We richten ons op kinderen en jongeren van 6 tot 15 jaar die opgroeien in een maatschappelijk kwetsbare omgeving. Onze activiteiten zijn gratis (enkel voor het zomerkamp wordt een kleine bijdrage gevraagd).

Jaarlijks organiseren we een zomerkamp, zeedag, Sintdag en PagadderPlus-weekend. We moedigen tieners aan om door te stromen tot vrijwilligers. Ouders en begeleiders zijn welkom op onze Pagadderdag.

Onze werking wordt mogelijk gemaakt dankzij de inzet van de vele enthousiaste vrijwilligers, de steun van verschillende sympathisanten en sponsoring van actievoerders.

We bestaan ondertussen reeds meer dan 20 jaar.
Meer informatie op www.vzwpagadderke.be

Waar gaat de opbrengst naartoe?

Het jaarlijks Zomerkamp is onze belangrijkste activiteit. Het kamp wordt georganiseerd voor een 80-tal kinderen en jongeren. We organiseren ook verschillende dag-activiteiten: Zeedag, Sintdag, en een Familiedag voor de kinderen en hun ouders. Deze activiteiten willen we verder uitbouwen.

Daarnaast hebben we een PagadderPlus-werking kunnen uitbouwen voor jongeren van 12 tot 15 jaar dankzij verschillende acties van de Warmste Week tijdens de vorige edities. Zo organiseren we een dagactiviteit, adventure-weekend en kwamen de jongeren in 2019 voor het eerst mee op zomerkamp. Deze uitbreiding was een succes, en willen we dus zeker voorzetten met jullie steun.