Familiezorg West-Vlaanderen vzw

Elke dag zetten de medewerkers van Familiezorg West-Vlaanderen vzw zich met hart en ziel in opdat mensen in hun vertrouwde thuisomgeving zouden kunnen blijven, ook als het moeilijk gaat.

Meer dan ooit willen wij initiatief blijven nemen om de meest kwetsbaren in onze samenleving deskundige zorg te bieden. We denken in het bijzonder aan kraamzorggezinnen (= gezinnen waar een baby op komst of geboren is), mensen in kansarmoede, mensen met psychische problemen, mensen met een beperking, mensen met dementie, mensen in palliatieve situaties...

Als vrije, autonome thuiszorgdienst blijft voor Familiezorg West-Vlaanderen vzw de financiële steun van privépersonen en instellingen van levensbelang, naast de subsidies van overheidswege.

Waar gaat de opbrengst naartoe?

/

Wat betekent vrijwilligerswerk voor ons?

/

Probeer vrijwilligerswerk

Proeven van vrijwillige thuisnachtzorg bij een alleenwonende oudere dame

Vrijwilligers van Thuiszorg Familiezorg brengen warmte bij personen die thuis zorg nodig hebben. Als warmste weekvrijwilliger ga je mee met de vaste...

Datum
Je kan kiezen uit volgende datums: 9/12; 10/12; 16/12; 17/12. Telkens van 19u tot 21u. Om zeker te weten of de dag dat jij kan nog vrij is, neem je best contact op met Jo Frederix op het nummer 056 20 15 48.
Het adres weergegeven in dit project is het adres van ons regiohuis in Kortrijk, niet het adres waar de dame woont (Gullegem).
Thuiszorg Familiezorg, Heilige Geeststraat 11, 8500 Kortrijk
Vrijwilligersproject bekijken