Drive up Safety - Dé verkeersveiligheidsorganisatie

Verkeersveiligheid - we denken er vaak aan als het te laat is... Dan horen we vaak de woorden had ik maar... Helaas is er dan niets meer aan te doen. Vandaar dat Dé verkeersveiligheidsorganisatie DRIVE up Safety zich inzet voor het te laat is.
Drive up Safety! vzw (DUS!) is dé organisatie als je spreekt over verkeersveiligheid op een leuke ludieke manier. Op het terrein tussen onze doelgroep zetten we ons in om jong & iets ouder te MOTIVEREN het goed te doen op de weg /verantwoordelijk / SLIM in het verkeer daar draait het om. Met leuke acties en ervaringsgerichte workshops bereiken we onze doelgroep. Help jij ons met warme steun? We kunnen deze namelijk goed gebruiken! Elke cent, elke euro wordt gebruikt in onze organisatie. Elke verkersdode is er absoluut 1 TEveel! DUS steun ons! MERCI

Waar gaat de opbrengst naartoe?

Dankzij de steun van JOU kunnen we zoveel meer jongeren motiveren! Met de centjes van de warmste week kunnen we nog actiever en voor ervaringsgerichter te werk gaan. Zo worden er coole materialen aangekocht om de workshops nog actiever te maken. Op die manier laten we de jongeren zelf ondervinden waarom het net zo belangrijk is zich verkeersveilig te bewegen door het verkeer!
En dat allemaal DANKZIJ JOU!!!