CAW Oost-Brabant

CAW Oost-Brabant is een welzijnsorganisatie dicht bij mensen. Iedereen kan met om het even welke welzijnsvraag bij ons terecht. We geven informatie, advies, ondersteuning, opvang en begeleiding.
Wanneer we hulp bieden, doen we dat op maat van mensen. Iedere vraag, iedere persoon is immers anders. Daarom moeten we soms buiten de lijntjes kleuren. Meer doen dan eigenlijk onze decretale opdracht is. Want hulpverlenen doe je met hart en ziel, maar soms vraagt het meer dan dat.
Het geld dat we via Music for Life werven, zetten we in voor projecten die rechtstreeks ten goede komen aan de meest kwetsbaren in de samenleving.
Meer info op www.ikgeefomeenander.be

Waar gaat de opbrengst naartoe?

Doe een gift
Geven om een ander is gemakkelijk.
Met een simpele gift geef je een ander weer zicht op de toekomst.

Rechtstreeks storten kan op het rekeningnummer BE23 776591369691
Of spreid je gift over het hele jaar, met een doorlopende opdracht.

Vanaf 40 euro per jaar is je gift fiscaal aftrekbaar en ontvang je van ons een attest.

Je kan geven voor een specifiek project dat je nauw aan ’t hart ligt. Wij starten regelmatig nieuwe projecten op, volgens de nood van de meest kwetsbaren uit onze doelgroep. Of je kan de algemene werking van CAW Oost-Brabant steunen. We besteden je gift dan waar dat het meest nodig is. Je kan alles lezen hierover op onze giftenwebsite: www.geefomeenander.be

Wat betekent vrijwilligerswerk voor ons?

CAW Oost-Brabant kiest bewust voor werken met vrijwilligers. Ze zijn met bijna evenveel als onze vaste medewerkers. We zijn er van overtuigd mensen zich beter voelen als ze betrokken zijn bij wat leeft in hun omgeving: een buur die een duwtje in de rug kan gebruiken, de vrouw in de straat die vaak alleen is, het gezin dat net nieuw is in de wijk en nog niemand kent. Vrijwilligers zijn voor ons van onschatbare waarde: studenten, actieve gepensioneerden, professionelen die in hun vrije tijd anderen willen helpen. Sommigen draaien al jaren mee en zijn onmisbaar in de dagelijkse werking, anderen engageren zich voor een bepaalde periode, of werken een tijdlang mee aan een project. Je vindt ze overal in onze organisatie: in het bestuur, in concrete werkingen of achter de schermen, jong en oud. Iets voor jou? We spreken graag af voor een kennismakingsgesprek: Jo de Keyzer, 0488 24 92 70, jo.dekeyzer@cawoostbrabant.be