BRING A SMILE

Wij vervullen wensen van ernstig zieke kinderen.
2 x per jaar organiseren we een leuke dag op de kinderafdeling van een ziekenhuis, we brengen leuke cadeautjes mee voor de kids en voor de afdeling, zorgen voor een heerlijke brunch, en brengen steevast enkele superhelden en prinsessen mee om een glimlach te toveren op het gezicht van de kinderen. Alles om hen even toe doen vergeten dat ze ziek zijn.
We staan in nauw contact met enkele kindertehuizen en ondersteunen hen met financiële tussenkomsten bij kinderen met medische problemen. We kopen ook spelmateriaal, speelgoed, kledij en andere materialen aan waarvoor zij te weinig budget hebben.
Voorts gaan we steeds op zoek naar nieuwe, leuke projecten die we kunnen uitwerken, zoals dit jaar een uitstap naar Plopsaland voor de gezinnen van de mobiele werking van CKG Good Engels.

Kortom, wij proberen zoveel mogelijk smiles te toveren bij toppertjes die het verdienen!

Waar gaat de opbrengst naartoe?

Uiteraard plannen we ook volgend jaar weer 2 ziekenhuis bezoeken, in 2019 was UZ Gent aan de beurt en hadden we in het voorjaar een grote Plopsaland uitstap met CKG Good Engels.
Voor 2020 staat al zeker UZA op de planning.
We zorgen voor een springkastelen week voor alle kindertehuizen in de zomer (pakweg 200 kids kunnen die week gratis gaan springen op verschillende springkastelen die opgesteld staan in de tuin van Pennsylvania Foundation).
We hebben nog wensaanvragen voor snoezelmateriaal, uitstapjes naar pretparken, enz.
En we gaan de kindertehuizen verder ondersteunen bij hun aanvragen voor zomerkampen, vrijetijdsbestedingen, kledij, schoenen, enz.
We hebben nog veel leuks in petto, en zijn helemaal klaar voor 2020, met een smile!