Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Waar gaat de opbrengst naartoe?

Met gemiddeld 650 shoots jaarlijks kunnen we het ingezamelde geld goed gebruiken! Onze fotografen ontvangen een kilometervergoeding, zijzelf en hun materiaal worden verzekerd. Daarnaast organiseren we jaarlijks een sterrenouder avond waarvan we dit jaar 2200 sterrenouders meer dan welkom heten. We versturen verjaardagskaartjes, kosten van drukwerk, postzegels, organiseren een workshop/teambuilding weekend voor de fotografen en hebben 3 werkkrachten in dienst om het fantastische team van 150'man' te kunnen blijven ondersteunen en onze werking verder te zetten in Vlaanderen EN Walloniƫ. Een hele boterham dus!

We hopen vooral dat we onze werking op deze manier nog jaren kunnen verder zetten en gunnen zo iedere sterrenouder in Belgiƫ onvergetelijke herinneringen aan een heel bijzondere tijd.