Bond zonder Naam

MMMM... KOEKJES ZONDER NAAM
1 op 10 kinderen in Vlaanderen wordt kansarm geboren. Voor hen bakken wij Koekjes zonder Naam. Bak jij ook mee?

Bond zonder Naam wil zoveel mogelijk mensen vanuit het hart aanspreken en met elkaar verbinden. Een samenleving creëren die een warm verschil maakt, vooral voor wie minder kansen krijgt. Concreet willen we dit waarmaken door mensen te inspireren en te helpen in hun groei. Dit engagement maken we hard voor en met mensen in kansarmoede, eenzaamheid of gevangenschap. Samen met 1.000 vrijwilligers bieden we tegengewicht met ontmoeting en verbinding in een gepolariseerde samenleving.

Waar gaat de opbrengst naartoe?

In het BZN Kansenhuis worden gezinnen in kansarmoede, zij die in de marge zijn beland, geholpen om weer aansluiting te vinden bij de maatschappij. Manieren om gezinnen te helpen, zijn de sociale kruidenier, financiële bemiddeling, taallessen Nederlands, kinderanimatie, speelpleintickets voor kinderen en zeker ook vele luisterende oren.

Van Snoeper zonder Naam tot Oma zonder Naam of Familie zonder Naam: dit najaar bakt iedereen Koekjes zonder Naam voor Bond zonder Naam: energiekoekjes mét smaak en mét energie. Zo steunen we samen kansarme kinderen in Vlaanderen.

Meer info via:
https://www.bzn.be en
https://www.facebook.com/bondzondernaam/

Deel je bakkunsten met de hastag #KOEKZONDERNAAM.
Duizendmaal dank!