Zorgconnect steunt de Mugheli

Ten voordele van MUG-Helikopter IMDH vzw

Wij hebben als organisatie een stand gehad op de Sint-Michielse feesten en Sint-Kruis kermis. Daar steunden we het goede doel door zelfgemaakte en versierde cupcakes door de kinderen, zelf gevulde snoepzakjes en pannenkoeken. Dankzij de financiƫle steun van onze organisatie Zorgconnect kunnen we alle inkomsten integraal doorstorten ten voordele van de Mug-heli!

Waarom dit goed doel?

Wij, Zorgconnect, een organisatie van zelfstandig verpleegkundigen komen dagdagelijkse in aanraking met hulpbehoevende mensen die zorg nodig hebben, waarbij elke minuut belangrijk kan zijn als zich een acuut probleem stelt. Maar we zijn ook constant op de baan, waar mensen zoals u en ik een ongeval kunnen hebben. Des te meer beseffen we dan het belang van de Medische dringende hulpverlening die de Mug-helikopter kan bieden!

MUG-Helikopter IMDH vzw

De vzw Instituut voor Medische Dringende Hulpverlening en zijn MUG-Helikopter redt al ruim 30 jaar levens en komt gemiddeld 600 maal per jaar tussen bij levensbedreigende aandoeningen ten gevolge van ziekte of ongevallen.

Financiering deels via sponsoring
De kostprijs kan en mag zeker niet verhaald worden op de vervoerde patiƫnten aan wie hetzelfde tarief van het ambulancevervoer via de weg wordt aangerekend. De financiering gebeurt door een bijdrage van de provincie West-Vlaanderen, gemeentes uit West-Vlaanderen en een 10-tal Oostvlaamse gemeenten . Verder dient beroep gedaan te worden over zowel grote als kleine sponsoren om het jaarlijks budget sluitend te krijgen.

Bekijk dit goed doel

Video's