Zoete zondes for life

Ten voordele van Psychiatrisch centrum Sint Hieronymus - BOTS

De internen en opvoeders van het internaat van het Sint-Jozef-Klein-Seminarie te Sint-Niklaas zetten zich samen in voor BOTS. BOTS is een plek voor iedereen met een psychosegevoeligheid. Je kan er vrijblijvend langsgaan voor een tas koffie en een babbel. Wat BOTS voor ons extra aantrekkelijk maakt, is hun laagdrempeligheid. Er wordt niet gewerkt met doorverwijzingen, intakes of aanmeldingen. Je kan er gewoon heen wanneer je er nood aan hebt. We zijn van mening dat dit thema steeds meer actueler is en bijgevolg ook dat tikkeltje extra aandacht verdient. Daarom zetten wij ons samen in voor dit mooie doel. Om BOTS te steunen zullen we de handen uit de mouwen steken en de straat op trekken om warme chocolademelk, muffins en brownies te verkopen. Zoete zondes for life!

Waarom dit goed doel?

Onze internen kozen massaal voor dit goede doel en willen zich voor 100% inzetten om BOTS te steunen! Daarnaast willen wij als internaat, net zoals BOTS, een plaats zijn voor iedereen. Samen staan we volledig achter hun visie!

Psychiatrisch centrum Sint Hieronymus - BOTS

BOTS is een plek voor iedereen met een psychosegevoeligheid. Je kan er vrijblijvend langsgaan voor een tas koffie en een babbel. We hebben een ontspannend en ook een therapeutisch aanbod. Er wordt niet gewerkt met doorverwijzingen, intakes of aanmeldingen: wie interesse heeft, mag gewoon langskomen.

In BOTS werken vrijwilligers en hulpverleners. Zij zijn een team met ervaring die je willen helpen en ondersteunen.

BOTS is gratis, je verbindt je tot niets.

Filmpje waarin meer info te zien is:
https://www.facebook.com/botssintniklaas/videos/539537796490989/

Bekijk dit goed doel