Zoete SNORbox

Ten voordele van Dierenopvang vzw Het Blauwe Kruis Brugge

De SNORbox bevat schoolmateriaal dat vervangen wordt verschillende soorten snoepjes, zoals bv. gommen die vervangen worden door spekjes, fluostiften door lolly's, notitieboekjes door snoeppapier, plakband door een snoeprol en nog veel meer! Dat gaan we dan verpakken in zo weinig mogelijk plastiek en verkopen.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn Mare en Nina en wij zijn 13.
Over laatst fietsten we naar school en zagen we een dode eekhoorn naast de weg liggen, dan beseften we ineens hoe erg het eigenlijk is aan het worden, veel mensen beginnen egoïstisch te worden tegenover de dieren. Dus er moet dringend iets gebeuren! Elk dier verdiend zo'n goed leven als ons, zij hebben ook gevoelens, zij verdienen ook een goede thuis en verzorging. Wij zijn de generatie die er iets aan moeten doen! Zonder dieren is er geen wereld meer! Daarom kozen we dit goede doel.

Dierenopvang vzw Het Blauwe Kruis Brugge

De dieren in de regio Brugge en omstreken verdienen onze aandacht. En de jouwe. Samen kunnen we er iets aan doen en het dierenleed verzachten: Dierenopvang en de verzorging zo menselijk mogelijk maken.

Wie zijn we? Officieel: Dierenopvangcentrum Blauwe Kruis Brugge vzw. In mensentaal: Het Dierenasiel Brugge. Verloren en achtergelaten katten en honden krijgen hier de verzorging die ze verdienen. Hen zo snel mogelijk terugbezorgen aan hun baasje of een nieuwe thuis zoeken is onze prioriteit.

Ook uw medewerking is van harte welkom om het dierenwelzijn te bevorderen. Op ontelbare manieren: een hondje uitlaten, lid worden of ons gewoon even contacteren. Of kom eens langs tijdens onze bezoekuren. Alvast bedankt, dierenvriend

Bekijk dit goed doel