Zeevruchtjesverkoop voor vzw Azura

Ten voordele van Azura.be

Ik verkoop chocolade zeevruchtjes voor Vzw Azura en hoop zo veel katjes te kunnen helpen die medische zorgen nodig hebben. Azura is een TOP-vzw die financieel tussenkomt wanneer katjes in asielen of erkende opvangcentra dringende en dure medische hulp nodig hebben. Jammer genoeg is de vraag meestal veel groter dan wat zij financieel aankunnen. Daarom wil ik hen op deze manier wat steunen en een steentje bijdragen. Hopelijk kan ik daar een serieuze steen van maken door veel te verkopen.

Waarom dit goed doel?

Ik hou heel veel van katten en ken de oprichtster, Maureen, persoonlijk. Zij zet zich enorm in om zoveel mogelijk dieren te helpen en heeft een enorm groot hart. Ik steun Azura regelmatig op andere manieren en wil dit nu ook eens doen via een actie voor de Warmste Week. Hopelijk kan ik heel wat centjes inzamelen en zo veel katjes helpen.

Azura.be

Azura is een non-profit-organisatie die hulp biedt aan poezen die in een asiel of andere erkende organisatie verblijven en dure levensreddende operaties of verzorging nodig hebben
Uit ondervinding weten wij dat asielen of organisaties het vaak moeilijk hebben om deze operaties te bekostigen, terwijl ze vaak een poezenleven kunnen redden.
Hier vatte Maureen het idee op om de vzw Azura op te richten.
Wij zijn aan geen enkele organisatie verbonden maar bieden hulp waar nodig en indien de fondsen aanwezig zijn.

Bekijk dit goed doel