Zaklampentocht

Ten voordele van EVA-centrum

Op zaterdag 21 december organiseert vzw EVA-centrum een zaklampentocht doorheen de parken van Ekeren. Vertrek is mogelijk tussen 19:00 en 20:00. We vertrekken in groepjes aan het EVA-Ontmoetingscentrum, Schutstraat 10 te Ekeren. De wandeling duurt twee uur en is 6 kilometer. Onderweg ontmoeten we muzikanten, vertellers, en dichters. Deelnemers kunnen genieten van hapjes en drankjes in een warme sfeer. Deelnameprijs bedraagt 5 euro. Kinderen -6 jaar kunnen gratis deelnemen.

Om 19:00 is er eveneens een korte wandeling voorzien voor gezinnen met kleine kinderen. In en rond het EVA-Ontmoetingscentrum zijn er hapjes en drankjes beschikbaar.

Waarom dit goed doel?

Omdat ik solidair wil zijn voor mensen van diverse afkomst en mensen die het financieel moeilijk hebben.

EVA-centrum

Solidariteit.eva zet zich in rond armoede en diversiteit.
Naast onze solidaire buurtwinkel organiseren wij onthaal en sociale dienstverlening. Er zijn ontmoetingsmomenten en een ruim activiteitenaanbod zoals naschoolse begeleiding, Nederlandse conversatie, vrouwenwerking ...
Er loopt een project rond huurwaarborg voor nieuwkomers en een project rond doorstroming van nieuwkomers naar activiteiten, opleidingen, vrijwilligerswerk en werk en een project rond gezondheid en beweging.

vzw EVA-centrum Kattenberg 54 2180 Ekeren
EVA-Ontmoetingscentrum Schutstraat 10 Ekeren.

Bekijk dit goed doel