Zakdoekzakjes

Ten voordele van De stilte omarmd

Samen met een paar vriendinnen maakte ik zakdoekzakjes. Met koude weer of om vol te snotteren bij kleine en grote verdrietjes...
We verkopen de zakjes voor 5euro per handgemaakt zakje.

Waarom dit goed doel?

Ik wil mijn lieve vriendin steunen door deze prachtige vzw te kiezen als goed doel... Zij verloren hun kleine meid Annabel tijdens de zwangerschap.

Zij kozen ervoor om samen met een hechte vriendin hun ervaringen te gebruiken om andere ouders te begeleiden in dit zware verlies.

Ik bewonder hen voor hun liefde, moed en kracht.

De stilte omarmd

De stilte omarmd biedt een houvast voor iedereen die geconfronteerd wordt met het overlijden van een baby rond de geboorte. We zijn er zowel voor sterrenouders als voor sterrengrootouders, familie, vrienden, collega's ... We informeren en inspireren, want vaak steken heel wat vragen de kop op. Dit doen we enerzijds via onze website en social media, anderzijds door onze activiteiten. Daarnaast begeleiden we sterren(groot)ouders en eventuele broertjes of zusjes doorheen hun verlies en verdriet. We doen dit door individuele begeleiding door een rouw- én ervaringsdeskundige aan huis of op de sofa bij De stilte omarmd.

Bekijk dit goed doel