Yoga tvv de warmste week

Ten voordele van Huis Vergeet-me-nietje Vzw

Altijd al eens yoga willen doen. Dan is dit het moment om de kayogics ( yoga volgens karolien ) te komen ontdekken. Kom en ervaar wat yoga kan betekenen voor je.

Waarom dit goed doel?

iedereen wordt vroeg of laat wel geconfronteerd met Kanker. Vroeger leek dit een ver van mijn bed show, tegenwoordig kent iedereen wel iemand met Kanker

Huis Vergeet-me-nietje Vzw

Huis Vergeet-me-nietje is een open huis voor mensen met kanker en hun naasten of nabestaanden uit de ruime regio rond Bree. Je kunt er jezelf zijn, je weg vinden in het verwerkingsproces, lotgenoten ontmoeten. Je vindt bij ons een vriendelijk onthaal, een luisterend oor en warme en persoonlijke aandacht voor jou. Het is een inloophuis waar de deur open staat voor iedereen die met kanker te maken heeft. Jong en oud zal er gezelschap vinden, een gesprek bij een kop koffie, meedoen met een activiteit, luisteren naar een lezing of informatiesessie en dit alles in een laagdrempelige huiskamersetting. Onze Vrijwilligers zullen u graag ontvangen en desgewenst meer vertellen en laten zien wat Huis-Vergeet-me-nietje kan betekenen voor jullie, onze gasten.

Bekijk dit goed doel