WWING9000

Ten voordele van Bednet

Alle collega's van Gent zullen eind dit jaar intrek nemen in een nieuw gebouw in Gent. Daarom beslisten enkele collega's nu al om de handen in elkaar te slaan en een gezamenlijke actie op poten te zetten. We organiseren dan ook een verkoop aan en door collega's van Lotus geschenkzakjes aan een voordelige prijs van slechts € 8.

Waarom dit goed doel?

Bednet zorgt dat langdurig zieke kinderen thuis onderwijs krijgen op een aangepast tempo. Ze verzorgen hierbij de technische ondersteuning. Ik heb hier van heel nabij kunnen volgen hoe dit werkt en ze doen heel goed werk!

Bednet

Ook als je ziek bent heb je het recht om naar school te gaan en bij je vrienden te zijn. Recht op onderwijs is al sinds 1990 een van de universele kinderrechten. Bednet garandeert het recht op onderwijs voor kinderen die omwille van een medische reden tijdelijk of lange tijd niet naar school kunnen gaan. Zowel vijfjarige kleuters als kinderen uit het lager en secundair onderwijs komen in aanmerking.

Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit via internet. Zo blijven ze mee met de les en houden ze contact met hun vrienden. Kinderen vergeten even dat ze ziek zijn en kunnen weer deel uitmaken van de klasgroep.

Bekijk hier het filmpje met Linde die een bezoekje brengt aan Bednetter Lola: http://bit.ly/2cHrQRs

www.bednet.be

Bekijk dit goed doel