WVM elpt

Ten voordele van MUG-Helikopter IMDH vzw

WVM staat voor 'West-Vloamsche Moatjes' en wij zijn een groep West-Vlaamse ondernemers die op regel matige basis samen komen om elkaar te inspireren. Zo ook willen wij verantwoord ondernemen en ons inzetten voor West-Vlaamse goede doelen. Gedurende het jaar werden tal van activiteiten georganiseerd waarvan de opbrengst gaat naar een goed doel of goede doelen uit eigen streek die ons nauw aan het hart liggen. Zo kunnen we als ondernemers bijdragen tot een goede wereld.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn een groep enthousiaste West-Vlaamse ondernemers en wij willen met de acties die wij gedurende het ganse jaar opzetten, West-Vlaamse goede doelen steunen, waaronder de MUG Helikopter van West-Vlaanderen.

MUG-Helikopter IMDH vzw

De vzw Instituut voor Medische Dringende Hulpverlening en zijn MUG-Helikopter redt al ruim 30 jaar levens en komt gemiddeld 600 maal per jaar tussen bij levensbedreigende aandoeningen ten gevolge van ziekte of ongevallen.

Financiering deels via sponsoring
De kostprijs kan en mag zeker niet verhaald worden op de vervoerde patiënten aan wie hetzelfde tarief van het ambulancevervoer via de weg wordt aangerekend. De financiering gebeurt door een bijdrage van de provincie West-Vlaanderen, gemeentes uit West-Vlaanderen en een 10-tal Oostvlaamse gemeenten . Verder dient beroep gedaan te worden over zowel grote als kleine sponsoren om het jaarlijks budget sluitend te krijgen.

Bekijk dit goed doel

Video's