Worley België - Culturele Inclusie avond

Ten voordele van Drive up Safety - Dé verkeersveiligheidsorganisatie

Op donderdag 21 november in Antwerpen en op dinsdag 26 november in Gent, zijn alle medewerkers van Worley België, vanaf 17u in de kantine van Worley België welkom voor een onderdompeling in de Slavische cultuur. Met de hulp van onze Slavische collega’s zijn er een aantal activiteiten voorzien tijdens dit Culturele & Inclusie event waarbij je uit eerste hand Slavische muziek, smaken en cultuur kan opsnuiven.
Enkele van de belangrijkste activiteiten van deze bijeenkomst zijn:
- Een korte inleiding over Rusland, Oekraïne, (Kazachstan), enz
- Je kan kenismaken met typische Slavische muziek en dansen
- Voor diegene die de smaakpapillen willen verrijken bieden we een kleine keuze aan Slavische culinaire hoogstandjes aan voor de prijs van 5€.

Waarom dit goed doel?

Ons bedrijf Worley België rijdt per jaar miljoenen kilometers en is daardoor begaan met de verkeersveiligheid van onze medewerkers. We zien ook mogelijkheden om deze organisatie in te schakelen voor sensibiliseringsdoeleinden.

Drive up Safety - Dé verkeersveiligheidsorganisatie

Verkeersveiligheid - we denken er vaak aan als het te laat is... Dan horen we vaak de woorden had ik maar... Helaas is er dan niets meer aan te doen. Vandaar dat Dé verkeersveiligheidsorganisatie DRIVE up Safety zich inzet voor het te laat is.
Drive up Safety! vzw (DUS!) is dé organisatie als je spreekt over verkeersveiligheid op een leuke ludieke manier. Op het terrein tussen onze doelgroep zetten we ons in om jong & iets ouder te MOTIVEREN het goed te doen op de weg /verantwoordelijk / SLIM in het verkeer daar draait het om. Met leuke acties en ervaringsgerichte workshops bereiken we onze doelgroep. Help jij ons met warme steun? We kunnen deze namelijk goed gebruiken! Elke cent, elke euro wordt gebruikt in onze organisatie. Elke verkersdode is er absoluut 1 TEveel! DUS steun ons! MERCI

Bekijk dit goed doel