Workshop "Maak je eigen chocoladen Kerstman" ten voordele van BEMOK vzw

Ten voordele van Bemok

Ter gelegenheid van "De Warmste Week" hebben we 2 workshops georganiseerd.

Op woensdag 18 december en donderdag 19 december organiseren wij de workshop "Maak je eigen Kerstman". Hier kan iedere deelnemer een Kerstman maken in chocolade. Laat je inspiratie de vrij loop en wees creatief tijdens deze heerlijke workshop.

BEMOK vzw is een begeleidingscentrum en school voor kinderen met gedrags- en emotionele problemen en/of een autismespectrumstoornis. De volledige opbrengst van deze workshops zal aan hen overgemaakt worden in het kader van De Warmste Week.

Schrijf je dus snel in. Maak een heerlijke Kerstman. Steun BEMOK vzw.

Waarom dit goed doel?

uit sympathie

Bemok

Begeleidingscentrum Bemok bestaat uit een multifunctioneel centrum (MFC) en een thuisbegeleidingsdienst die erkend zijn door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH). In het MFC begeleiden we kinderen vanaf 2,5 jaar tot 13 jaar met ernstige gedrags- en/of emotionele stoornissen en/of autismespectrumstoornissen met normale begaafdheid en hun ouder(s)/netwerk. Thuisbegeleidingsdienst BAS begeleidt kinderen en jongeren tussen 0 en 21 jaar met gedrags-en /of emotionele stoornissen in de context.
In de begeleiding vertrekken we steeds vanuit de hulpvraag van het kind en de context. Samen gaan we op zoek naar de aanwezige krachten en bieden we zorg op maat.

Bekijk dit goed doel