Winterwonderland, a million Christmas dreams

Ten voordele van Music Fund

Kunstenacademie Diksmuide presenteert:
Winterwonderland op do. 19/12/2019 en vr. 20/12/2019: A million Christmas dreams!
Kadens neemt jullie mee tussen 18.30 uur en 21.30 uur op een hartverwarmende tocht doorheen de Paterssite en laat jullie een miljoen keer wegdromen! Sfeervolle toonmomenten, badend in gepaste Kerstsfeer, omgeven door een decor van beeldige kunstwerken in Kadens, met kruidige geuren van Glühwein, chocolademelk en hotdogs, zorgen voor een prikkelende kunstenervaring: een lust voor oor, oog, neus en mond! De trip start in de bibliotheek, gaat naar de foyer van CC, dan naar de concertzaal van CC Kruispunt en eindigt in de feesttent in de voortuin.
 18.30 uur -19.15 uur bibliotheek (gratis)
 19.15 uur-19.30 uur Foyer CC Kruispunt
 19.30 uur-20.15 uur CC Kruispunt
 20.30 uur-21.15 uur Tent + bar in voortuin
Kom Winterwonderland proeven en beleven met al je zintuigen!

Waarom dit goed doel?

Muziek verzacht de zeden.
En in conflictgebieden kan het net dat straaltje hoop betekenen voor vele jonge mensen, een strohalm om zich aan vast te klampen.
Kunstenacademie Diksmuide Clamens non Papa (Kadens) wil graag een steentje bijdrage bij dit nobele doel.

Music Fund

Music Fund geeft muziek een kans en ondersteunt muziekscholen en sociaalartistieke projecten in conflictgebieden, ontwikkelingslanden en ook in eigen land.
In heel Europa zamelt Music Fund muziekinstrumenten in die na herstelling een tweede leven krijgen in Afrika, het Midden-Oosten en Centraal-Amerika. Ter plaatse worden instrumentenherstellers opgeleid.

Bekijk dit goed doel