Winterstraat

Ten voordele van CAR Klim Op Eeklo

Samen met kinderen, ouders en sympathisanten de laatste schooldag van 2019 op een sfeervolle manier afsluiten. We voorzien een zoektocht voor de kinderen, een familiefilm, verkopen knutselwerkjes en een hapje en een drankje, ...

Waarom dit goed doel?

Binnen het onderwijs kunnen wij onmogelijk specifieke zorg bieden aan kinderen met complexe ontwikkelingsmoeilijkheden. Daarom rekenen we op de expertise en hulp van oa CAR Klim Op. Samen met hen zetten we ons in om elk kind verder te laten ontwikkelen.

CAR Klim Op Eeklo

Het Centrum voor Ambulante Revalidatie “Klim Op” heeft als doel om peuters, kleuters, kinderen en jongeren met complexe ontwikkelingsmoeilijkheden via multidisciplinaire diagnose en therapie te begeleiden in hun groei naar zelfstandigheid. Onze kinderen hebben de diagnose autisme, ADHD, DCD, NAH, CP of complexe leerstoornissen. Als team bieden we hen gespecialiseerde en kwalitatieve therapie aan op verscheidene ontwikkelingsgebieden. We werken samen met de context (ouders, leerkrachten,…) om de transfer van de vaardigheden naar de thuis- en schoolcontext en de maatschappelijke (re)integratie te bevorderen.

Bekijk dit goed doel