Wintersneukeltocht

Ten voordele van CKG 't Kinderkasteeltje

De Jeugdraad organiseert ten voordele van De Warmste Week, meerbepaald 'CKG 't Kinderkasteeltje' op zaterdag 30 november 2019 voor de tweede keer de WINTERSNEUKELTOCHT.

- Zaterdagavond 30 november
- Vrije start tussen 19:30 en 20:30
- Start aan JOC Jena
- Route 5,5 km
- Meerdere tussenstops
- Nadien gezellig wintercafé, ook voor niet-deelnemers van de sneukeltocht
- Kostprijs
Volwassenen € 8 (vvk) of € 10 (adk)
Kinderen – 12 jaar € 4 (vvk) of € 5 (adk)
Kinderen – 6 jaar GRATIS DEELNAME

De voorverkoop loopt van 1 november tot 27 november. Kaarten verkrijgbaar bij het jeugdhuis, de jeugddienst en de leden van de jeugdraad.
Geïnteresseerden kunnen hun deelname ook bevestigen via overschrijving op het rekeningnummer BE91 0682 1749 8376 met de volgende mededeling ‘Deelname sneukeltocht, Naam, Aantal volwassenen & kinderen’ of stuur een mailtje naar jeugdraadnazaretheke@gmail.com
Meer inlichtingen via de leden van de jeugdraad, het jeugdhuis of de jeugddienst!

Waarom dit goed doel?

CKG 't Kinderkasteeltje zorgt voor kinderen en ondersteunt gezinnen in onze gemeente. Als lokale jeugdraad kunnen we dat alleen maar een warm hart toedragen. We zorgen er samen voor dat alle kinderen van CKG 't Kinderkasteeltje de weg vinden naar school, vrijetijdsbestedingen en sociale gelegenheden.

CKG 't Kinderkasteeltje

CKG ’t Kinderkasteeltje is een Centrum voor Kinderzorg en Gezinsondersteuning gelegen in Nazareth, met een afdeling in Gentbrugge.

Het CKG biedt opvoedingshulp aan gezinnen, in al hun diversiteit, met kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Dit kan zowel aan huis als in het centrum met een aanbod van mobiele en ambulante begeleidingen.

In het CKG te Nazareth is ook een residentiële werking waar dag- en nachtopvang geboden wordt aan 18 kinderen die tijdelijk niet in hun eigen gezinscontext kunnen verblijven.

Naast de opvang en begeleiding van het kind in de leefgroep, is er ook gezinsbegeleiding waarin nauw samengewerkt wordt met ouders en netwerk van het kind.

Bekijk dit goed doel