Winterse Warmte

Ten voordele van Te Gek!?

Onze KSA, KSA 't Stotertke uit Olmen organiseert jaarlijks een soort wintermarkt/winterkermis. Dit jaar zullen wij op onze winterkermis naast ons normale aanbod ook een heerlijke huisgemaakte soep verkopen. Alle opbrengsten die we hier mee ophalen zal naar Te Gek!? gaan. Men betaalt voor de soep met een vrije bijdrage en daarna zullen wij een koker plaatsen waarin mensen een extra bijdrage kunnen stoppen.

Waarom dit goed doel?

De mentale gezondheid van al onze leden is altijd iets wat wij op onze KSA heel erg belangrijk hebben gevonden. Daarom willen wij met onze actie een goed doel steunen dat mee wil strijden voor mentale gezondheid bij iedereen.

Te Gek!?

Te Gek!? is een initiatief dat geestelijke gezondheid bespreekbaard wil maken in Vlaanderen. Selah Sue is meter van het project, Guy Swinnen is onze peter.
Over geestelijke gezondheid en psychische problemen wordt amper gepraat, terwijl ongeveer één op vier personen in België ermee te maken krijgt. Het overkomt niet alleen anderen maar ook onszelf, onze kinderen, ouders, familie, vrienden, buren, kennissen... En toch wordt er nog steeds met mondjesmaat over gepraat.
Het project Te Gek!? wil die drempel slopen. Het wil geestelijke gezondheid bespreekbaar maken en streeft naar een juiste kijk op mensen met psychische problemen.

Bekijk dit goed doel