Wintermarkt voor het personeel

Ten voordele van YAR Vlaanderen vzw

Bij Telenet hebben we ervoor gekozen om tijdens de Warmste Week 9 goede doelen te steunen waar onze collega’s zich in hun vrije tijd actief voor inzetten. Om geld in te zamelen verkopen de collega’s een aantal goodies tijdens onze jaarlijkse Wintermarkt voor het personeel.

Waarom dit goed doel?

Bij Telenet hebben we ervoor gekozen om tijdens de Warmste Week 9 goede doelen te steunen waar onze collega’s zich in hun vrije tijd actief voor inzetten.

YAR Vlaanderen vzw

YAR Vlaanderen biedt jongeren een kans om hun leven weer op de sporen te krijgen. Centraal hierin staan twee programma’s: YAR Coaching en YAR Wonen. Deze programma’s laten jongeren ervaren dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor de keuzes die ze maken. Niemand anders. En dat het maken van bewuste keuzes de eerste stap is om hun leven en/of woonsituatie zélf in handen te nemen. Beide programma’s worden mee mogelijk gemaakt door een ruim netwerk van partnerorganisaties en vrijwillige medewerkers.
YAR Vlaanderen vertrekt vanuit de idee dat een individu altijd deel uitmaakt van een gemeenschap waarin wederzijds respect, erkenning en vertrouwen centraal staan. Het is net deze gemeenschap die de basis vormt van beide programma’s.

Bekijk dit goed doel