Wintermarkt

Ten voordele van AUTISME LIMBURG

Wij organiseren op woensdag 18 december tijdens de schooluren een wintermarkt. Onze leerlingen en leerkrachten werken gedurende 2 uur samen om verschillende hapjes, drankjes, knutselwerkjes te maken en ook de leuke sfeer mag zeker niet ontbreken.
Daarna wordt de wintermarkt geopend en kan iedereen naar het marktje komen en naar het winterconcert dat onze leerlingen geven.

Waarom dit goed doel?

Onze school is een school waar wij jongeren met autisme dagelijks opvangen. Wij geloven in de organisatie Autisme Limburg omdat zij al deze mensen de kansen bieden om de hun netwerk te vergroten en een glimlach op hun gezicht te toveren. Daar doen wij het voor!

AUTISME LIMBURG

De vzw Autisme Limburg is een vrijwilligersorganisatie met als doel de vrije tijd en andere vormen van ondersteuning en bijstand te stimuleren en te organiseren voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een autismespectrumstoornis.
Concreet realiseren we dit via:
- Een gespecialiseerde speelpleinwerking voor kinderen en jongeren met autisme (3-21 jaar) te Hasselt, Pelt en Maasmechelen voor 180 kinderen.
- De jeugdwerking de Spetters voor kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met autisme vanaf 6 jaar te Hasselt voor 170 actieve leden.
- Diverse workshops voor tieners en (jong)volwassenen met autisme
- Een Paarden- en crea-atelier te Diepenbeek

Bekijk dit goed doel