Wintermarkt 2019

Ten voordele van Hartekamp

2de editie van een gezellige wintermarkt in onze tuin. Verschillende mensen zetten een kraampje op met producten die ze zelf maken. Op de markt is keramiek, haakwerk, postkaarten, juwelen, koekjes, naaiwerk te zien en lekkere hapjes te proeven. De winst op alle dranken gaat naar VZW Hartekamp.

Waarom dit goed doel?

Onze dochter doet nu reeds 2 jaar vrijwilligerswerk bij Hartekamp. We weten dat euro's hier welkom zijn om de kinderen een leuke vakantie te kunnen bieden.

Hartekamp

Alle kinderen kijken uit naar die langverwachte vakantie. Ook bijzondere kinderen: kinderen met een beperking, kinderen die langdurig ziek zijn of kinderen die het sociaal moeilijk hebben. Ook zij willen graag op avontuur; chillen met vriendjes, broers, zussen en kattekwaad uithalen.

Hartekamp organiseert een jaarlijks zomerkamp, weekends en uitstappen voor kinderen die dagdagelijks medische zorgen nodig hebben. Wij bezorgen hen een onvergetelijke vakantie waar ze energie uithalen, grenzen verleggen en soms jaren later nog over spreken. Niet hun ziekte of handicap staat centraal, maar wel het zorgeloos plezier maken, met “gelijkgestemde” vriendjes.

Bekijk dit goed doel