Winterhappening 2019

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Op zaterdag 23 nov 2019 bundelen enkele Ruiseleedse verenigingen ( 6 ) voor de 2de maal hun krachten om een warmste week actie op te zetten.
Onze actie bestaat uit verschillende kleine actie's ( rospotten, tombola ) het jeugdtoneel staat de opbrengst af van één avondvoorstelling en één grote slotschow met een kinderdans initiatie, 2 optredens van oa Blacklist ( een local coverband ) en de stu bru coverband Das Rock aansluitend dj's

Waarom dit goed doel?

Vervolg van onze vorige warmste week actie,
2017 Kom op tegen Kanker,
2018 Think Pink

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel

Video's