Winterbarbecue & Tea Room

Ten voordele van Sint-Lievenspoort vzw

Vanaf 11u ben je welkom voor een aperitief of een tas verse soep. Tussen 11u30 en 13u kan je aanschuiven voor de barbecue. Vanaf 14u kan je genieten van een pannenkoek of een stuk taart met een (warm) drankje in onze tea room.

Er wordt doorlopend animatie voorzien voor de kinderen en er is ook een tombola waarbij je leuke prijzen kan winnen.

Wie niet aanwezig kan zijn maar toch graag wil steunen kan ons steeds contacteren om steunkaarten van 5€ aan te kopen.

Waarom dit goed doel?

In het kader van De Warmste Week organiseren we op 1 december "Warmste Brunch & Tea Room" (met tombola en randanimatie voor de kinderen) ten voordele van de strijd tegen de armoedeproblematiek binnen de school/voorziening. Een aantal kinderen binnen Sint-Lievenspoort hebben namelijk niet alleen een beperking, maar ook een problematische gezinsachtergrond (armoede, plaatsing, ...). Met de opbrengst van deze actie willen we deze kinderen extra ondersteunen.

Een actie georganiseerd door een samenwerking tussen de Gebruikersraad MFC-Thuisbegeleiding en de Schoolraad van Sint-Lievenspoort.

Sint-Lievenspoort vzw

Vanuit een waardengedreven aanpak ondersteunt Sint-Lievenspoort de persoonlijke ontwikkeling van mensen met een communicatieve beperking en hun omgeving: baby’s & peuters, kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen. Daarbij gaat een bijzondere aandacht naar de meest kwetsbare groepen.

Sint-Lievenspoort realiseert een integrale en complementaire dienstverlening die op een duurzame wijze groei versterkt en het welbevinden verhoogt.

De multidisciplinaire aanpak omvat onderzoek, therapie, begeleiding, opvang/verblijf, onderwijs en hulpmiddelen.

Sint-Lievenspoort biedt ook kinderopvang voor alle kinderen.

Bekijk dit goed doel