Winterbar for Life

Ten voordele van Te Gek!?

De Scouts en Chiro van Moen organiseren tvv Te Gek?! een winterbar aan de jeugdlokalen. Een lekkere pint, gluhwein, jenever, Irish coffee, party snacks,... kunnen er genuttigd worden rond gezellige vuurkorven. Op de vooravond van Wapenstilstandsdag is er geen reden om niet af te komen.

Waarom dit goed doel?

Anderhalf jaar terug stapte leider Sander bij de Chiro helaas zelf uit het leven. Met Scouts en Gidsen Moen en Chiro Moen slaan we de handen in elkaar voor Te Gek?! doormiddel van een winterbar.

Te Gek!?

Te Gek!? is een initiatief dat geestelijke gezondheid bespreekbaard wil maken in Vlaanderen. Selah Sue is meter van het project, Guy Swinnen is onze peter.
Over geestelijke gezondheid en psychische problemen wordt amper gepraat, terwijl ongeveer één op vier personen in België ermee te maken krijgt. Het overkomt niet alleen anderen maar ook onszelf, onze kinderen, ouders, familie, vrienden, buren, kennissen... En toch wordt er nog steeds met mondjesmaat over gepraat.
Het project Te Gek!? wil die drempel slopen. Het wil geestelijke gezondheid bespreekbaar maken en streeft naar een juiste kijk op mensen met psychische problemen.

Bekijk dit goed doel

Video's