Winterbar Brekkie

Ten voordele van Rondpunt

Wij organiseren 1 dag een gezellige winterbar met de typische winterse drankjes (jenever, gluwhein..) met een aangename sfeer en lekker hapjes.

Waarom dit goed doel?

Wij hebben dit goede doel gekozen omdat wij onlangs in Juni, onze beste vriend zijn verloren door een verkeersongeval met een trein door onoplettendheid van de andere partij. Hij is er niet uitgekomen maar wij beseffen heel goed dat als hij dit overleeft had, hij voor de rest van zijn leven gehandicapt zou zijn. Hierdoor beseffen we zeker dat dit vaker gebeurt en dat er dus ook mensen zijn die er wel uitkomen en er hun hele leven de gevolgen van moeten dragen. Daarom hebben we gekozen om dit goede doel te steunen.

Rondpunt

In Vlaanderen vallen jaarlijks ongeveer 30.000 verkeersslachtoffers. Rondpunt vzw zet zich in voor een goede opvang van alle betrokkenen bij een verkeersongeval en sensibiliseert voor een veiliger verkeer.

Slachtoffers, naasten, nabestaanden, veroorzakers en professionals kunnen bij Rondpunt terecht met al hun grote en kleine zorgen.

Daarnaast investeert Rondpunt in betere kansen voor alle betrokkenen door beleidsbeïnvloeding en het opzetten van projecten op vlak van re-integratie naar werk, sport en vrije tijd.

Rondpunt werkt altijd samen, nooit alleen.

Bekijk dit goed doel

Video's