Winterbar @ VDS Concepts

Ten voordele van Het Ventiel vzw

Op 12/12 is iedereen welkom op ons bedrijf VDS Concepts, Prins Albertlaan 65, 8870 Izegem, om samen knus iets te eten en te drinken ten voordele van Het Ventiel. Een regionaal, goed doel dat ons nauw aan het hart ligt.

We toveren onze bureaus om tot een gezellige Winterbar waar collega's, vrienden, buren, familie, ... welkom zijn vanaf 16.30 uur.

Of je ons nu kent of niet, ben je al dan niet in de buurt, en heb je gewoon zin in een gezellige avond? Aarzel zeker niet om eens binnen te springen. We zetten onze deuren open voor iedereen!

Waarom dit goed doel?

Alle collega's kregen de kans om te stemmen en jongdementie werd -met grote voorsprong- verkozen tot ons goed doel. Aangezien we graag regio gebonden een goed doel willen steunen, was Het Ventiel de meest logische keuze.

Jongdementie ligt bij sommige collega’s nauw aan het hart. Zo lijdt een papa van een vriendin aan jongdementie en wordt hij helaas van puntje naar paaltje gestuurd, omdat de ondersteuning voor deze doelgroep nog niet 100% op punt staat.

Ook zet onze vorige zaakvoerder (pa van de huidige) zich in voor Het Ventiel. Hij was in zijn nopjes toen jongdementie als gekozen doel vooruit werd geschoven.

We hopen met onze actie niet alleen geld in te zamelen, maar ook een licht te werpen op deze minder bekende ziekte en haar pijnpunten.

We willen alvast Het Ventiel bedanken voor de vele zorgen!

Het Ventiel vzw

Jongdementie is een ingrijpende ziekte die mensen overvalt in de fleur van hun leven.Veel dingen lukken niet meer, mensen raken in een sociaal isolement.Dit willen we doorbreken met Het Ventiel.Wat vroeger alleen lukte, kan nu samen met een buddy.Samen iets doen, is ook leuker.Voor wat niet meer kan, komt iets nieuws in de plaats.Nadruk ligt op wat er wél nog kan.Het sociaal isolement wordt doorbroken. Mensen met jongdementie komen weer buiten en nemen deel aan het sociale leven samen met hun buddy.Het Ventiel biedt ook groepsactiviteiten aan.Warme contacten met lotgenoten zijn deugddoend en hartverwarmend. Buddy’s zijn geëngageerde vrijwilligers met een hart voor mensen met jongdementie.

Bekijk dit goed doel