Winter Wax Challenge

Ten voordele van ALZHEIMER LIGA VLAANDEREN vzw

Isolteam zet opnieuw z'n ‘gladste’ beentje voor! Letterlijk, want deze keer dagen wij iedereen uit voor een Winter Wax Challenge. Laat jij je benen waxen en help je ons een mooi bedrag in te zamelen voor Alzheimer Liga Vlaanderen?

1 waxbeurt = 5 euro voor Alzheimer Liga Vlaanderen!

Als sponsor van Pauwels Sauzen-Bingoal Team willen ook wij ons ‘gladste’ beentje voorzetten voor het goede doel. Maar dat doen we niet alleen, we dagen iedereen uit om z’n benen te waxen en een filmpje ervan met ons te delen. Per video doneren wij 5 euro aan Alzheimer Liga Vlaanderen.

Hoe doe je mee?
♣ Wax je benen, volledig of 1 waxstrip

♣ Deel een filmpje ervan op onze FB-pagina

♣ Of vermeld de #winterwaxchallenge of tag @Isolteam

♣ Tag 3 andere personen en daag hen uit om hetzelfde te doen

Waarom dit goed doel?

We geloven in isolatie, niet in isolement

Volgens de Alzheimer Liga Vlaanderen is de kans dat iemand dementie krijgt 1 op 5. Dat is niet weinig. En de impact ervan is groot, zowel mentaal als sociaal. (Jong)dementerenden krijgen vaak te maken met sociaal isolement, maar ook hun partner, familie en vrienden raken beperkt in hun doen en laten.

Samen met Alzheimer Liga Vlaanderen willen we het leven van die mensen alvast iets draaglijker maken en doen we deze warme oproep voor onze Winter Wax Challenge.

ALZHEIMER LIGA VLAANDEREN vzw

Alzheimer Liga Vlaanderen is een vzw met als doel personen met (jong)dementie, hun mantelzorgers en familieleden in Vlaanderen te ondersteunen in het omgaan met dementie.
Wij zien een Vlaanderen waar mensen bewust omgaan met dementie en gepaste zorg genieten, waar geen plaats is voor taboes en waar personen met dementie een rechtmatig kwaliteitsvol leven leiden. Voor de Liga staan respect voor de mens met dementie, betrokkenheid met en steun aan de mantelzorger voorop. Binnen Vlaanderen organiseren en begeleiden wij Familiegroepen (Jong)Dementie waarin familieleden en mantelzorgers informatie, ervaringen en steun kunnen uitwisselen. Wij ondersteunen en/of organiseren ook andere activiteiten ter begeleiding van de betrokkenen. Daarnaast maken wij eenieder bewust van de mogelijkheden en de beperkingen rond dementie. Ten slotte bevorderen wij het wetenschappelijk onderzoek in verband met dementie en in verband met begeleiding van mantelzorgers en familieleden van personen met dementie.

Bekijk dit goed doel