Wilde Winterbarbecue

Ten voordele van YAR Vlaanderen vzw

Tijdens een Wilde Winterbarbecue koken de collega's voor mekaar op kantoor. De andere collega's komen dan gezellig eten in het pop-uprestaurant.

Waarom dit goed doel?

Als architectenbureau staan we middenin de maatschappij en willen we net als in elk van onze projecten iets terug geven.

YAR Vlaanderen vertrekt vanuit de idee dat een individu altijd deel uitmaakt van een gemeenschap waarin wederzijds respect, erkenning en vertrouwen centraal staan. We vinden dat iedereen een tweede kans verdient en zeker jongeren.

YAR Vlaanderen vzw

YAR Vlaanderen biedt jongeren een kans om hun leven weer op de sporen te krijgen. Centraal hierin staan twee programma’s: YAR Coaching en YAR Wonen. Deze programma’s laten jongeren ervaren dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor de keuzes die ze maken. Niemand anders. En dat het maken van bewuste keuzes de eerste stap is om hun leven en/of woonsituatie zélf in handen te nemen. Beide programma’s worden mee mogelijk gemaakt door een ruim netwerk van partnerorganisaties en vrijwillige medewerkers.
YAR Vlaanderen vertrekt vanuit de idee dat een individu altijd deel uitmaakt van een gemeenschap waarin wederzijds respect, erkenning en vertrouwen centraal staan. Het is net deze gemeenschap die de basis vormt van beide programma’s.

Bekijk dit goed doel