Wijkkwis en wijkkaffee

Ten voordele van het Zavelhuis

Hou je van een uitdaging en heb je wel zin een gezonde, gezellige dosis competitie? Spreek dan zeker je buren of vrienden uit de buurt aan. Samen met hen (maximaal 5 personen per ploeg) kan je als ploeg deelnemen aan onze wijkkwis. Het enige wat je moet doen is een originele naam bedenken en je inschrijven.
Wil je gewoon komen genieten van de warme en ontspannen sfeer, dan ben van harte welkom in ons wijkkaffee.

Waarom dit goed doel?

Het Zavelhuis is een huis dat in onze wijk gebouwd. Als wijkcomité vinden we het belangrijk dergelijke projecten te ondersteunen.

het Zavelhuis

Het Zavelhuis bouwt mee aan een warme, inclusieve samenleving!
Het Zavelhuis wordt de thuis voor 15 jongvolwassenen met een beperking: Jeremy, Birgit, Esther, Sandra, Aude, Celine, Farid, Paulien, Axel, Pieter, Frederik, Pieter, Katharina, Stijn en Sven. Professionele hulpverleners zorgen samen met ouders en vrijwilligers voor de permanente ondersteuning van de bewoners.
Het Zavelhuis wordt gebouwd op de site Molenveld in Herent op een grond die afkomstig is van de Kerkfabriek Herent. Het bouwproject wordt gecoördineerd door de sociale huisvestingsmaatschappij Volkswoningbouw Herent. De start van de bouwwerken is gepland voor het najaar van 2019.

Bekijk dit goed doel