wij smelten voor de warmste week. Voor de tweede keer

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Op onze bedrijfssite zal een grote ijsblok staan, met daarin een golfballetje. Mensen kunnen raden wanneer deze bal zal vallen en het ijs dus gesmolten zal zijn. Per gok vragen wij 5euro voor de warmste week. Voor de winnaar hangt hier een mooie prijs aan vast.

Waarom dit goed doel?

Jammer genoeg werden reeds verschillende collega's geconfronteerd met kanker. Dit zowel van dichtbij, als veraf. Wij dragen deze mensen een warm hart en onze steun toe.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel