wij smelten voor de warmste week. voor de derde keer

Ten voordele van BOAS vzw

Op onze bedrijfssite zal een grote ijsblok staan, met daarin een golfballetje. Mensen kunnen raden wanneer deze bal zal vallen en het ijs dus gesmolten zal zijn. Per gok vragen wij 5euro voor de warmste week. Voor de winnaar hangt hier een mooie prijs aan vast.

Waarom dit goed doel?

Sporten is voor iedereen. Ook voor mensen met een beperking. Wij willen ons steentje bijdragen zodat ook zij kunnen genieten van sport.

BOAS vzw

BOAS is een zwemclub voor mensen met een beperking. We vinden dat iedereen kan leren zwemmen en iedereen samen moet zwemmen. We maken inclusie o.a. mogelijk door vrienden of familie te laten meegenieten. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen we ernaar streven om elke zwemmer met een beperking te leren zwemmen zonder hulpmiddelen. Met fierheid mogen we zeggen dat dit, in ons 15-jarig bestaan, altijd al gelukt is! De zwemmers kunnen bij BOAS leren zwemmen, recreatief actief zijn of evolueren tot topzwemmers die kunnen dromen van Paralympische Spelen. BOAS is actief in verschillende steden: Kortrijk, Roeselare, Gent, Meise, Wingene, Elsene en Neder-Over-Heembeek.

https://www.facebook.com/boasvzw.be/

Bekijk dit goed doel