wij smelten voor de warmste week

Ten voordele van ALS Liga

Op onze bedrijfssite zal een grote ijsblok staan, met daarin een golfballetje. Mensen kunnen raden wanneer deze bal zal vallen en het ijs dus gesmolten zal zijn. Per gok vragen wij 5euro voor de warmste week. Voor de winnaar hangt hier een mooie prijs aan vast.

Waarom dit goed doel?

Voor patiënten met ALS is het essentieel om een goeie ondersteuning te krijgen. Het is een vreselijke ziekte die niet alleen de levenskwaliteit wegneemt, maar ook levensbedreigend is. Daarom willen wij ons steentje bijdragen voor deze mensen. Dat zij deze strijd kunnen aangaan in een vertrouwde en warme omgeving.

ALS Liga

ALS is een progressieve, dodelijke ziekte waarbij de motorische zenuwcellen wegvallen en verlamming intreedt. Ook de functies van spraak, slikken en ademen worden aangetast. Na de diagnose leeft de patiënt gemiddeld 33 maand.

De levenskwaliteit van ALS patiënten (pALS) zo optimaal mogelijk houden en wetenschappelijk onderzoek stimuleren zijn prioriteiten van de ALS Liga. De ALS Liga stelt gratis hoogtechnologische hulpmiddelen ter beschikking om problemen met communicatie en mobiliteit van ALS patiënten op te vangen. Daarnaast informeert de ALS Liga pALS en familieleden over het mogelijke verloop van ALS en verstrekt psychosociale ondersteuning.

Bekijk dit goed doel