WGK Roeselare en De Mantel - Samen Sterk

Ten voordele van NETWERK PALLIATIEVE ZORG DE MANTEL

We organiseren voor onze medewerkers een proeverij van de wijn en cava die wij verkopen. We werken hiervoor samen met wijnboetiek Amphora uit Bellegem. Daarna is iedereen vrij om deze aan te kopen. Met de opbrengst steunen wij het project van Palliatieve Thuiszorg De Mantel.

Waarom dit goed doel?

Wij werken als thuiszorgorganisatie heel nauw samen met De Mantel tijdens de begeleiding en ondersteuning van onze palliatieve patiënten.

Door deze hechte samenwerking zien wij ook hoeveel kracht onze patiënten en hun mantelzorgers halen uit de begeleiding van deze organisatie.

Daarom willen wij als Wit-Gele Kruis Roeselare ons steentje bijdragen en steunen wij hun project "Een hart voor de mantel"

NETWERK PALLIATIEVE ZORG DE MANTEL

Ons team van professionelen en vrijwilligers staan in voor de uitbouw van de palliatieve zorgcultuur in Midden West-Vlaanderen naar alle thuiszorgdiensten, woonzorgcentra, ziekenhuizen, en de palliatieve eenheid.

Tevens begeleidt ons team palliatieve patiënten en hun families die thuis willen blijven tijdens hun ziek zijn en er eventueel ook afscheid nemen van het leven. Samen met de bestaande thuiszorghulpverleners helpen we de zorg coördineren op fysisch, psychisch, sociaal en spiritueel vlak.

Steun ons project: www.eenhartvoordemantel.be

Bekijk dit goed doel