Wenssterretjes

Ten voordele van De Verdwaalde Ooievaar

Als creatieve duizendpoot vond ik dat het dit jaar tijd was om zelf een actie op poten te zetten.

Om “De Verdwaalde Ooievaar” te steunen, naaiende ik zelfgemaakte sterretjes uit stof die je aan je sleutelbos kan hangen, in de kerstboom, aan je autospiegel,... noem maar op.

Met het sterretje als symbool voor een “een wens” steun je alle ouders die een onvervulde kinderwens hebben,
en laat dit nu net een van de belangrijkste elementen zijn tijdens een fertiliteit behandeling, steun hebben aan elkaar en ervaringen kunnen delen.

1 sterretje kost 3 euro
2 sterretjes kosten 5 euro

Waarom dit goed doel?

De Verdwaalde Ooievaar is een vereniging zonder winstoogmerk met een ruim maatschappelijk draagvlak.

Ze brengen mensen samen die op welke manier dan ook in contact komen met fertiliteit.

Zelf heb ik tijdens mijn fertiliteit behandeling heel veel steun gehad aan contact met lotgenoten die door de verdwaalde ooievaar werden samengebracht om ervaringen te delen, je hart eens te luchten maar vooral elkaar een hart onder de riem te steken.

Het uitgangspunt van De Verdwaalde Ooievaar is de mens achter de kinderwens.

De Verdwaalde Ooievaar

De Verdwaalde Ooievaar ondersteunt mensen met een onvervulde kinderwens die al dan niet in fertiliteitsbehandeling zijn. Hiertoe onderhouden we met een aantal vrijwilligers een informatieve website, bieden we een forum en chat zodat lotgenoten elkaar kunnen vinden en organiseren we jaarlijks de 'dag van de kinderwens'. Wij ontvangen geen subsidies en hadden graag extra middelen om sensibiliseringscampagnes op te stellen en meer infosessies/lotgenotencontacten te organiseren in samenwerking met verschillende deskundigen.

Bekijk dit goed doel