Wenkbrauwen for life

Ten voordele van Berrefonds VZW

Vanaf 01/10 tot en met 24/12 kan je je wenkbrauwen laten epileren voor het Berrefonds. Het bedrag van de epilatie zal integraal geschonken worden aan het Berrefonds. Wens je een afspraak te maken? Dan kan dat op 0476861782 of op www.villa-beauté.be.

Waarom dit goed doel?

In februari verloor ik zelf ons meisje na 4 maanden zwangerschap. We hadden voordien al 2 miskramen gehad en dachten dat deze keer alles goed zou gaan. Helaas was ons meisje niet gezond en hebben we afscheid van haar moeten nemen. Het ziekenhuis waar ik bevallen ben werkte helaas niet samen met het Berrefonds. Ik heb hen eigenlijk leren kennen in de 1e dagen na de bevalling door een beetje op zoek te gaan op het internet. Ik vind dit een geweldig initiatief en ik heb door hen eigenlijk zelf een herinneringendoos gemaakt en dit heeft me zeker geholpen in het verwerken van dit alles. Ik wil hen steunen zodat ze hopelijk heel snel nog veeeeel meer ziekenhuizen kunnen bereiken met hun prachtige initiatief!

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creëren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel