We love Marie

Ten voordele van WE LOVE MARIE FONDS

In alle 3 onze restaurants vragen we per rekening of de mensen een gift van 2 euro willen doen voor het We love Marie fonds. Doen ze dit, dan leggen we er zelf nog 2 euro bij bovenop. Zo hopen we een mooi bedrag bijeen te krijgen om te kunnen schenken aan het We love Marie fonds.
We zetten ook apart nog een Warmste Week pot om ook de mogelijkheid te bieden vrije giften te doen.

Waarom dit goed doel?

Omdat kinderen onze zwakke plek zijn en we elk kind en zijn/haar ouders zoveel mogelijk willen steunen die door zo'n moeilijke periode moeten. Persoonlijke connectie met de ouders van Marie (kennis van vroeger).

WE LOVE MARIE FONDS

Marie, een open en levendige meid van 3,5 jaar die van het leven houdt. In juli 2011 wordt er bij haar een zeldzame vorm van kanker vastgesteld. Gedurende 7 maanden levert ze een zware, hoopvolle strijd. De eindstreep is in zicht. Op 3 februari 2012 blijkt dat er niets meer gedaan kan worden. De onmacht en ontreddering is enorm groot bij de familie. Ook vrienden kijken machteloos toe hoe dat vieze beest zijn gangen gaat in het kleine lichaampje van Marie. Marie sterft 8 februari 2012.

Ik, Julie, mama van Marie hield van mijn dochter en zij ook van mij. Ik weet en voel dat haar dood niet bedoeld was om mij kapot te maken. Na een periode van waanzinnige rollercoasters en tsunami's kwam ik tot het besef dat ik hier iets mee moest. Er is mij een kind gegeven dat mij is ontnomen voor ze 4 jaar werd. Ik moest hier, samen met vrienden, iets mee doen wat van waarde is. Daar ben ik het team, mezelf en jullie enorm dankbaar voor.

Bekijk dit goed doel