We Love Gifts

Ten voordele van De Engelenhoeve

De handelaars van K in Kortrijk belonen de kopers in december!
Samen hebben alle handelaars 4.700 cadeautjes verzameld om aan jullie uit te delen. Hoe we dit doen?
We plaatsen een reuze snoepautomaat van 8 meter hoog op onze eerste verdieping. Deze is gevuld met 30.000 ballen. In alle deze ballen zit sowieso een snoepje en in 4.700 ballen zullen er ook cadeau’s zitten. Van cadeaubonnen tot handcrèmes en van een koptelefoon tot een televisie!
Hoe maak je kans op deze prijzen?
Kom tussen 1 en 31 december shoppen in K in Kortrijk. Op vertoon van uw kasticket kan je komen draaien aan de snoepautomaat. Van 1 tot 23 december vragen wij €1 voor het goede doel!

Waarom dit goed doel?

We kiezen er voor om plaatselijke en kleinschalige projecten te ondersteunen. Kinderen met een beperking een leuke dag geven is belangrijk om even hun zorgen te laten vergeten.

De Engelenhoeve

De Engelenhoeve is een mini-pretpark waar personen, vooral kinderen, met een beperking hun moment van geluk kunnen beleven. Ook kansarme kinderen en ouderen kunnen hier terecht om een onvergetelijke dag mee te maken. Instituten, scholen en ouders met hun kinderen kunnen GRATIS een dag bij ons op bezoek komen.
Wij verhuizen binnenkort naar een nieuwe locatie! Maar ook in deze nieuwe omgeving zullen onze bezoekers kunnen blijven genieten van het snoezelen, contact met dieren en de huifkarrentochten.

Bekijk dit goed doel