We dragen ons steentje bij !

Ten voordele van Het Blauwe kruis van de Kust

Onze firma Van Huele is gehuisvest in Oostende.

We weten dat Het Blauwe Kruis Kust uitkijkt naar een nieuw dierenasiel waar er meer comfort is voor de dieren.
Daarom willen ons steentje bijdragen door de aankoop van bouwsteentjes "asiel te koop" dit voor het nieuwe asiel, het Blauwe Kruis Kust waar dieren op de eerste plaats komen.

Waarom dit goed doel?

Onze firma Van Huele is gehuisvest in Oostende. We weten dat Het Blauwe Kruis Kust uitkijkt naar een nieuw dierenasiel waar er meer comfort is voor de dieren. Daarom willen we ons steentje bijdragen voor het nieuwe asiel, het Blauwe Kruis Kust waar dieren op de eerste plaats komen.

Het Blauwe kruis van de Kust

Het Blauwe Kruis van de Kust is een asiel dat uniek is in zijn soort waar de dieren steeds op de eerste plaats komen. Geen enkel dier wordt gedood omdat het te lang in het asiel verblijft of omwille van zijn ras maar enkel als het dier er fysiek of mentaal dreigt onderuit te gaan.
Alle asieldieren staan voortdurend onder stress en daarom gaan vaste wandelaars dagelijks met de honden wandelen en bestaat er een voorleesproject voor de katten. Alle vrijwilligers krijgen eerst een opleiding. Alle verzorgsters zijn bachelors in de dierenzorg.
Een professionele gedragsdeskundige screent de dieren en elke mogelijke adoptant wordt grondig bevraagd teneinde een gepaste thuis te vinden voor elk dier. Adoptanten worden begeleid voor, tijdens en na de adoptie.
Er worden lezingen en cursussen georganiseerd over gedrag van honden en katten en bijscholingen voor het personeel en voor de vrijwilligers.

Bekijk dit goed doel